Missi-Viivi ihmettelee Sievisen sivuston kirjoittelua

Miss Suomi 2010 Viivi Pumpanen kummastelee Susanna Sievisen luotsaaman suomalaisen nettijulkaisun kirjoituksia itsestään.

Sievinen on päätoimittajana Egorazzi.com-sivustolla, joka on julkaissut nettisivuillaan vuoden alusta alkaen juttuja Pumpasesta. Sivusto on muun muassa tarjonnut Miss Suomelle 10 000 euroa, jos tämä käy mittauksella todistamassa pituutensa. Viivi on missiorganisaation mittauksen mukaan 167 senttimetriä, kun sivustolla väitetään kaunottaren olevan joitakin senttejä lyhyempi.

Viivi kommentoi MTV3.fin Viihdeuutisille, ettei häneen ole otettu henkilökohtaisesti asiasta yhteyttä. Hän on kuullut asiasta muita kautta ja todennut jo aiemmin, ettei aio suostua tarjoukseen.

– Tätä ei ole minulle esitetty koskaan henkilökohtaisesti. Kukaan ei ole ottanut yhteyttä Egorazzista. Mutta pysyn kommenteissani. Sanoin aiemmin ja sanon nyt, etten tuollaisissa asioissa tuollaisia rahoja tarvitse, Viivi toteaa.

Egorazzi.com-sivustolla on väitetty Viivin huijanneen pituudessaan muun muassa sukilla ja piilotetuilla geelipehmusteilla. Missikaunotar pitää syyttelyä sukkien avulla huijaamisesta naurettavana. Naisen mielestä kaikki missimittauksiin osallistuneet tietävät, ettei huijata voi.

– Siellä järjestäydytään tasan tarkkaan jonoon ilman sukkia ja kenkiä, päällä pelkät bikinit. Kukaan ei mittaa itseään, vaan missiorganisaation puolelta on kolme henkilöä mittaamassa: Yksi mittaa, toinen merkitsee ja kolmas tarkastaa tuloksen.

Sivuston viimeisimmässä jutussa Viiviä kutsutaan muun muassa huijaajaksi ja sarjavalehtelijaksi.

– Ne varmaan vihaa minua. Toimituksen puolelta esitetään eri asioita faktana. Se on kuitenkin ihan eri asia kuin vihjailu tai epäilys jostain asiasta, Viivi puhisee.

Hallitseva Miss Suomi on ihmeissään kirjoittelusta, mutta ei ainakaan tässä vaiheessa aio tehdä rikosilmoitusta.

(MTV3–HANNE KAUTTO)

Lue myös:

    Uusimmat