Mainos

Miss Suomi saa pitää kruununsa

Tämän vuoden Miss Suomeksi valittu Suvi Miinala ei joudu luopumaan tittelistään. Miinala ja missikisojen järjestäjän Finnartist Oy:n edustajat ovat sopineet erimielisyytensä, jotka ovat saaneet viime viikkoina runsaasti julkisuutta

.

Miinala jatkaa missivuotensa loppuun normaalilla tavalla. Kruunuvuoteen liittyviä kisoja hänellä ei enää ole, sillä hän jää pois Miss Baltic Sea -kilpailusta. -Siitä on sovittu jo ajat sitten yhteisymmärryksessä. On vähän ihmeellistä, että Miss Baltic Sea -asia on nostettu julkisuuteen, Miinala korostaa.

Finnartist Oy:n Pertti Himberg toteaa hänkin, että Suvin jääminen pois Miss Baltic Sea -mittelöstä ei ollut nyt läpikäydyn kiistan aihe. -Suvi oli pyytänyt ja saanut minulta luvan jäädä pois tuosta kilpailusta. Himbergin mukaan Finnartist ja Miinala ovat "käsitelleet ristiriitansa ja sopineet ne". Hän ei halua lähteä spekuloimaan tarkemmin sillä, mitä syyt ajoivat missin ja missiyhtiön törmäyskurssille. Finnartistin toimitusjohtaja Eino Makunen oli ehtinyt jo vaatia, että Miinala luopuu Miss Suomen kruunusta. Makusen mukaan Miinala oli rikkonut työsopimustaan. -Ehkä tässä on ollut väärinkäsityksiä molemmin puolin, Himberg muotoilee nyt.

Missit

Kohu Miss Suomen ympärillä ehti saada viime viikkoina mutkikkaitakin piirteitä. Esimerkiksi Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa Jenni Dahlman ilmoitti, ettei hän suostu ottamaan vastaan missikruunua. Miss Suomen toinen perintöprinsessa on Kati Nirkko. Hän osallistuu Miss Baltic Sea -kisaan Miinalan tilalla. Kun Suvi Miinala valittiin helmikuussa Miss Suomeksi, hän ehti kruunajaisissa ottaa kantaa myös julkisuuteen. -Tiesin mihin ryhdyin, kun päätin että lähenkö kissaan, hän kajautti pohjoisen murteen ja yleiskielen sekoituksellaan. "Missikeisari" Makunen puolestaan ilmoitti tuolloin olevansa erittäin tyytyväinen valittuun uuteen missiin. Miss Suomi ei ole vielä koskaan joutunut luopumaan kruunustaan.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.