Mies yritti nolata imettävän äidin, mutta joutui itse nolatuksi – äitinsä toimesta

0:55

Aikuisen miehen hurjistunut äiti läksytti poikaansa kiroillen. Sättiminen äityi niin pahaksi, että nolausyrityksen kohteena ollut imettävä äiti alkoi sääliä miestä.

Miksi niin luonnollinen asia kuin imetys herättää niin suuria tunteita myös äideissä? Katso yllä olevalta videolta imetyskoordinaattorin vastaus.

Tanja Radusinovic imetti yhdeksän kuukauden ikäistä poikaansa uima-altaalla muutama vuosi sitten, kun hänelle tuli räyhäämään tuntematon keski-ikäinen mies.

– Mies kysyi, imetänkö vauvaani. Vastasin myöntävästi. Mies katsoi minua vakavasti ja mumisi, ettei minun pitäisi tehdä sitä uima-altaalla, kirjoittaa Radusinovic viraalihitiksi kasvaneessa Facebook-päivityksessään, josta ovat uutisoineet esimerkiksi People ja RearFront.

Imettävän äidin teki mieli iskeä nyrkkinsä tuntemattoman miehen kiveksiin, mutta ei ehtinyt ryhtyä fyysiseksi. Miehen luokse nimittäin käveli vanhempi nainen, hurjistuneena.


Jos päivitys ei näy, voit avata sen tästä.

– Mitä sanoit tuolle naiselle, Kevin?! Mitä v*ttua Kevin?! En todellakaan tajunnut kasvattaneeni sinua tuollaiseksi, nainen huusi.

Mitä ilmeisemmin tilanteeseen ilmestynyt rouva oli imetystä vinoon katsoneen miehen äiti.

– En puhu sinulle ennen kuin pyydät anteeksi! Imetin sinua 18 hiton kuukautta.

Mies ei tiennyt kasvaneensa rintamaidolla

Radusinovic kirjoittaa päivityksessään, että Keviniksi paljastunut mies selitteli äidilleen, ettei tämä ollut kertonut asiasta aikaisemmin.

– Mitä siinä on kertomista? Se on v*tun normaalia, Kevin! pahasuinen äiti vastasi aikuiselle pojalleen.

Hämmentynyt Radusinovic kertoo päivityksessään, että Kevin pyysi häneltä anteeksi. Miehen äiti ei kuitenkaan suostunut puhumaan pojalleen.

– On kulunut 15 minuuttia ja mykkäkoulu jatkuu yhä. Olen pahoillani Kevinin puolesta, Radusinovic kirjoittaa.

Lähde: Facebook, People, RearFront

***

2:26

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja