Mies pyrki Pyhän Patrickin kirkkoon New Yorkissa bensakanisterit mukanaan –  väitti poliisille oikaisevansa kirkon kautta

Polttoainekanistereita mukanaan kantanut mies on otettu kiinni, kun hän yritti päästä Pyhän Patrickin tuomiokirkkoon New Yorkissa, kertoi poliisi torstaina. Kahden polttoainekanisterin lisäksi keskiviikkona kirkkoon yrittäneellä miehellä oli mukanaan sytyttimen bensaa ja sytyttimiä.

Kirkon vartija kertoi kirkkoon sisään pyrkineelle miehelle, ettei sisään ole asiaa kannujen kanssa. Kun mies kääntyi lähteäkseen, lattialle loiskahti polttoainetta ja vartija hälytti poliisit.

Mies väitti poliisille halunneensa vain oikaista kirkon läpi autolleen, josta oli loppunut polttoaine. Poliisin mukaan miehen selitykset olivat kuitenkin kierteleviä ja epäjohdonmukaisia.

–  Tarkistimme auton. Siitä ei ollut polttoaine loppu, joten veimme miehen tutkintavankeuteen, kertoi New Yorkin poliisin edustaja John Miller. Millerin mukaan tutkimuksissa on käynyt ilmi, että 37-vuotias mies on poliisin vanha tuttu.

Manhattanilla sijaitseva tuomiokirkko on Yhdysvaltain suurin uusgoottilainen kirkko.

 

Lue myös:

    Uusimmat