Mies löi taksikuskia useita kertoja puukolla ryöstön yhteydessä Espoossa – vangittiin tapon yrityksestä ja törkeästä ryöstöstä

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on vanginnut miehen, jonka epäillään lauantai-iltana ryöstäneen taksin ja lyöneen kuljettajaa teräaseella Espoon Pellaksenmäessä, poliisi kertoo.

Taksinkuljettajaa lyötiin ryöstön yhteydessä teräaseella useita kertoja, ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon.

Vangittua epäillään törkeästä ryöstöstä ja tapon yrityksestä. Hän on myöntänyt ryöstäneensä taksin ja lyöneensä kuljettajaa puukolla. Poliisi vahvistaa iskuja olleen alle kymmenen.

Poliisi ei paljasta motiivia

– Uhria on jo kuultu tapauksesta esitutkinnassa ja tullaan varmasti kuulemaan lisää. Noin yleisesti, kun hänen kuntoaan arvioidaan, kaikki ylävartalon alueelle tapahtuvat teräaseen iskut voivat olla hengenvaarallisia, tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Sami Liimatainen kommentoi STT:lle.

– Epäilty on kertonut poliisille oman motiivinsa teon toteuttamisesta, mutta esitutkinnan ollessa kesken emme voi vielä kommentoida julkisesti sitä. Emme ole vielä tässä vaiheessa saanut varmuutta, oliko epäilty huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena tekohetkellä, Liimatainen jatkaa.

Poliisi otti epäillyn kiinni lauantaina hieman tapahtuneen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat