Mainos

Mies kuoli lehmien hyökkäyksessä Ruotsissa – lauma piiritti yhä pelastajien saapuessa

Ruotsissa iäkäs mies on kuollut lehmien hyökättyä tämän kimppuun. Tapaus sattui eilen Halmstadin laitamilla sijaitsevan rannan lähistöllä, kertoo Expressen.

Silminnäkijät tekivät tapauksesta hälytyksen illalla noin varttia vaille yhdeksän nähdessään, että kiukkuiset lehmät kiertelivät miestä ja hyökkäilivät tätä päin.

– Silminnäkijöiden mukaan mies oli tullut lehmien ja niiden vasikoiden väliin ja sitten joutunut hyökkäyksen kohteeksi, poliisia edustava Peter Adlersson kommentoi Expressenille.

Kun ambulanssi saapui paikalle, oli mies poliisin mukaan yhä lehmien piirittämä niin ettei pelastushenkilökunta päässyt paikalle. Tällöin paikalle lähetettiin myös poliisi.

– Omistaja joutui tulemaan paikalle ja siirtämään lehmät toiselle laitumelle, Adlerrson kertoo.

80-vuotias mies kuljetettiin tämän jälkeen sairaalaan. Hän oli ruhjoutunut kuitenkin niin pahasti, ettei hänen henkeään kyetty enää pelastamaan.

Kyseinen laidun avoin yleisölle

Ihmiset saavat kulkea vapaasti laitumella, jolla traaginen tapaus sattui. Lehmät ovat olleet kyseisellä paikalla toukokuusta lähtien.

– Olemme järkyttyneitä ja surullisia, yleensä tämä on sujunut hyvin. Tämä on hirvittävää, mutta eläimet ovat eläimiä, lehmien omistaja kommentoi.

– Täällä ei ole ollut aiemmin mitään ongelmia ja aitauksessa on kävellyt runsaasti ihmisiä, kuten esimerkiksi koiranulkoiluttajia.

Omistajan mukaan kyseiset lehmät oli valittu laitumelle nimenomaan sen takia, että ne ovat rauhallisia.

Poliisi ei epäile tapauksessa rikosta. Miehen kuolinsyy varmistetaan vielä ruumiinavauksessa.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.