Max Verstappenin valtava ero yllättänyt Daniel Ricciardon – ”En tiedä, mikä Pierrella on”

Max Verstappenin tallikaverina Red Bullilla ajanut Daniel Ricciardo kertoo yllättyneensä siitä, kuinka suuren eron hollantilainen on tällä kaudella onnistunut tekemään uuteen tiimitoveriinsa Pierre Gaslyyn.

Gaslyn taival Red Bullilla katkesi jo 12 osakilpailun jälkeen, kun tiimi päätti palauttaa hänet loppukaudeksi Toro Rossolle ja nostaa Alexander Albonin hänen tilalleen ylös.

Gaslylle täksi kaudeksi tilaa Renault-siirrollaan tehnyt Ricciardo kertoo olleensa yllättynyt siitä, miten suuria vaikeuksia ranskalaisella on ollut.

– Se on kova pala hänelle, koska todellisuudessa hän on kaukana Maxin takana, Ricciardo myöntää Crash.netin mukaan.

– He (Red Bull) ovat toisaalta onnellisia Maxin tasosta, mutta toisaalta he varmaankin jossain syvällä sisimmässään tietävät, että he voisivat saada paljon enemmänkin pisteitä, Ricciardo jatkaa.

– En tiedä, mikä Pierrella on, koska viime vuonna hän sai joitain isoja tuloksia Toro Rossolla, joka ei selvästi ollut autona yhtä hyvä kuin Red Bullilla.

Kaiken kaikkiaan ero on muodostunut paljon Ricciardon odottamaan suuremmaksi.

– Tunnen Maxin tiimikaverina enkä odottanut Pierren tulevan ja lyövän hänet. En ole yllättynyt siitä, että Max on parempi, mutta erosta olen yllättynyt.

Lue myös:

    Uusimmat