Max Verstappenin tallikaveri teki vihdoin sitä, mitä häneltä odotetaan – sitten tuli murjaisu: "Olet pari tequilaa velkaa"

Red Bullin Sergio Perez näytti vihdoin ja viimein sitä, mitä häneltä on odotettu koko alkukauden ajan. Perez laittoi tosissaan kampoihin Mercedeksen Lewis Hamiltonille, joka yritti ohittaa hänet Turkin GP:n aikana. Kisan jälkeen Perez innostui huutelemaan Max Verstappenille, joka sai apuja meksikolaiselta.

Hamilton saavutti kisassa neljäntenä olleen Perezin kierroksella 34. Tästä käynnistyi todellinen miekkailu.

Hamilton ehti jo hetkellisesti meksikolaisen edelle, mutta Perez ei luovuttanut. Hän jatkoi sitkeää taistelua ja ohitti Hamiltonin uudelleen.

– Kun Lewis saavutti minut, olin juuri kisan haastavimmissa paikassa. Renkaat alkoivat sulaa alta ja jouduin puolustamaan. Samaan aikaan Lewis oli yksi sen hetken nopeimmista kuljettajista, Perez kertasi.

– Yritin vain selviytyä ja yritin pitää hänet takanani, koska se oli tärkeää koko tallia ajatellen. Sain hyvän mahdollisuuden ykkösmutkaan ja selviydyin, Perez viittasi ohitukseensa.

Tämä auttoi Red Bullia, sillä Hamiltonin vauhti hidastui, eikä hän päässyt Verstappenin kimppuun.

Pereziltä on odotettu Verstappenia avustavia liikkeitä koko alkukauden ajan. Aiemmissa kisoissa temput ovat jääneet vähiin. Lähes poikkeuksetta Perez on jäänyt taka-alalle, kun Verstappen on joutunut taistelemaan Hamiltonia ja toista Mercedes-kuskia Valtteri Bottasta vastaan.

Nyt Perez teki sitä, mitä häneltä odotetaan. Se sai meksikolaisen vitsikkäälle tuulelle.

– Olet pari tequilaa velkaa, Perez murjaisi vieressä olleelle Verstappenille.

Verstappen oli kisassa toinen ja Perez kolmas. Voittoon ajoi Mercedeksen Valtteri Bottas.

Perezin pidättelemä Lewis Hamilton jäi kisassa viidenneksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja