Mainos

Matkustajakone syöksynyt maahan Venezuelassa

Vuoristoon pudonneen koneen kaikkien matkustajien ja miehistön pelätään kuolleen. Onnettomuuden syyksi epäillään moottorivikaa.

Kolumbialainen matkustajakone syöksyi tänään maahan Venezuelan länsiosassa lähellä Kolumbian rajaa aamupäivällä Suomen aikaa. Kaikki koneessa olleiden 161 ihmisen pelätään saaneen surmansa onnettomuudessa. Suurin osa turman uhreista oli kotoisin Ranskalle kuuluvalta Martiniquen saarelta..

Venezuelan lennonjohto menetti aiemmin yhteyden West Caribbean Airways -yhtiön koneeseen. Koneesta oli lähetetty hätäviesti ennen maahan syöksymistä.

-Koneen ollessa Venezuelan ilmatilassa sen yhdessä moottorissa ilmeni ongelmia. Tämän jälkeen ongelmia tuli myös toiseen moottoriin, ja kone syöksyi alas, Venezuelan sisäministeri JesseChacon kertoi.

Maahan syöksynyt kone oli West Caribbean Airlines -yhtiön MD-80-tyypin kone. Se oli matkalla Panamasta Martiniquelle Ranskan Karibialle.

Yhtiön koneelle sattui tuhoisa onnettomuus viimeksi maaliskuussa, jolloin sen Let-40 -mallinen pienkone törmäsi vuoreen Providencian saarella. Tuolloin koneen kaksihenkinen miehistö ja kuusi matkustajaa saivat surmansa.

(MTV3-STT-Reuters-AFP-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.