Mainos

Markkinahumua luvassa Turun Saaristolaismarkkinoilla

Turun viidennet saaristolaismarkkinat järjestetään ensi viikonloppuna Aurajoen rannassa, Läntisellä Rantakadulla. Myyntipaikkoja Turun markkinoille on varattu 124. Markkinavieraita odotetaan noin 50 000. Edellisenä viikonloppuna Tampereella järjestetyt kalamarkkinat saavutti 50 000 kävijää.

Saaristolaismarkkinat ovat kalastajien, saariston- ja rannikon alkutuottajien ja muiden kalatuotteita valmistavien ja markkinoivien yrittäjien suoramyyntitapahtuma. Ammattikalastajat ovat varanneet 36 myyntipaikkaa, ja heillä on tarjolla marinoituja silakkatuotteita, suolasilakkaa, maustekalaa, tuoretta kalaa, ahvenkeittoa, savukalaa, graavi- ja kylmäsavulohta, silakkapihvejä ja kalamunkkeja. Markkinoilta saa myös muikku- ja lohikukkoja, saaristolaisia neuleita, kuivakukkia ja pärekoreja.

Kalastajia on tulossa Turun saaristosta, Uudestakaupungista, Ahvenanmaalta ja rannikolta Merikarvialta Kotkaan saakka. Varsinais-Suomen Kalastajaliitto, Åbolands Fiskarförbund ja Lions Club Turku-Aninkainen järjestävät Saaristolaismarkkinat. Markkinat ovat lauantaina avoinna kello 9 - 18 ja sunnuntaina kello 9 - 17.

(Lähde: STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.