Maria Kuusiluoma saa pian rajattoman rusketuksen

Näyttelijä Maria Kuusiluoma odottaa innolla kesää. Silloin hän saa yhdistettyä monta rakasta asiaa: näyttelemisen, Porin ja maaseudun kiireettömyyden.

Marialla on Porissa rauhallinen kesäpaikka, missä hän saa nauttia olostaan totaalisen rauhassa. Toisaalta hän nauttii työstään niin paljon, että vie senkin mukanaan Satakuntaan.

- Porissa ei ole pitkään aikaan ollut kunnon kesäteatteria. Haluan olla omassa kesäpaikassani, mutta ongelmana on ollut se, ettei siellä ole kesätöitä.

- Mitäs siinä muuta kuin pitää luoda se työpaikka, Maria summasi Viihdeuutisten haastattelussa.

Rakkaalle aikaa jouluna

Ensi kesänä Maria saakin pystytettyä Porin kaupungin avustuksella Kirjurinluotoon kesäteatterin.

Kun Maria Kuusiluoma töiltään ehtii, nauttii hän olostaan kesäpaikallaan, missä lähimpään naapuriin on kilometrin matka.

- Kesä alkaa siitä, kun ensimmäinen lämmin päivä tulee. Sitten voi ottaa kaikki vaatteet pois ja kastella Eevan asussa kukkasia. Se on ihanaa!

Ennen kuin Maria pääsee nauttimaan ilkosillaan Suomen suvesta, pitää hänen vielä vääntää töitä Kansallisteatterissa. Kesän jälkeen hän palaa samaan paikkaan. Mutta missä välissä Maria ehtii antaa aikaa rakkaudelle?

- Rakkaus seuraa perässä, jos vain ehtii!

- Sanoin juuri kotona, että joulua kohti mennään. Minulla on silloin kaksi viikkoa lomaa, että koita kestää, Maria hymyili.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat