Marc Jacobsin uusi mallisto ylistää naisvartaloa – katso kuvat!

New Yorkin muotiviikoilla esitellyn Marc Jacobsin ensi syksyn malliston yhtenä inspiraation lähteenä on eittämättä ollut upea naisvartalo, sillä miltei asukokonaisuudet ylistivät materiaaliensa ja leikkaustensa puolesta naisvartalon upeutta.

Upeita sääriä, hoikkia uumia ja täydellisesti istuvia iltapukuja – kuuluisan muotisuunnittelijan tuorein mallisto on kuin ylistys upeille naisille. Marc Jacobsin mielessä ovat selvästi pyörineet itsevarmat naiset, kun hän on suunnitellut uutta mallistoaan.

Näytöksen pääosaa näyttelivät kimaltavat materiaalit

Marc Jacobsin tuoreen malliston punaisena lankana olivat kimmeltävät materiaalit, jotka tyköistuviin asukokonaisuuksiin yhdistettynä korostivat upeasti catwalkilla astelleiden mallien vartaloiden parhaita puolia. Ensi syksyn mallistollaan Jacobs osoitti taidokkaasti sen, kuinka joskus mauttomiksikin leimatut kimaltelevat ja metallinhohtoiset materiaalit voivat parhaimmillaan tehdä kantajastaan äärimmäisen tyylikkään ja näyttävän. Muotisuunnittelijan luomukset toimivat oivaltavana esimerkkinä siitä, kuinka huomion voi asussa kiinnittää kimaltavilla materiaaleilla onnistuneesti oman vartalon parhaimpiin puoliin.

Marc Jacobsin työn tuoreimmat tulokset olivat myös vaihtelua tänä päivänä ylistetyille kirkkaille väreille: suunnittelija kunnioitti syysmallistossaan syksyn murrettuja värejä ja toteutti säkenöivät lookit ilman värien ylistettyä voimaa. Tavanomaiseen syysmallistoon istuvista väreistä huolimatta Jacobsin asut olivat erityisen näyttäviä myös selkeiden leikkaustensa ansiosta.

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja