Manchesterin iskun kuolonuhrien määrä nousi 22:een – joukossa myös lapsia

Pommi räjähti Manchester-arenalla 1:36

Manchesterin iskussa kuolleiden joukossa on lapsia, kertoo Britannian poliisi.

Manchesterin epäillyssä terrori-iskussa on vahvistettu kuolleen 22 ihmistä, joista osa on lapsia. Lisäksi arviolta 59 ihmistä on loukkaantunut.

– Perheet ja monet nuoret ihmiset olivat nauttimassa konsertista Manchester Arenalla ja ovat menettäneet henkensä. 22 uhria ja 59 loukkaantunutta sekä heidän rakkainpansa ovat ajatuksissamme. Loukkaantuneita hoidetaan kahdeksassa sairaalassa eri puolilla Manchesteria, poliisi kirjoittaa tiedotteessaan.

Tästä on kyse

– Manchesterin epäillyssä terrori-iskussa on vahvistettu kuolleen ainakin 19 ihmistä. Lisäksi arviolta 59 ihmistä on loukkaantunut.

– Tekijä toimi yksin ja kuoli itse iskussa.

– Poliisi sai tiedon Manchester-areenalla kuullusta räjähdyksestä paikallista noin puoli yhdeltätoista maanantai-iltana.

– Media raportoi alussa kahdesta pamahduksesta areenan alueella.

– Räjähdys kuultiin yhdysvaltalaislaulaja Ariana Granden konsertin loputtua.

– Manchester-areena on julkaissut tiedotteen, jossa kerrotaan, että mahdollinen räjähdys sattui areenan ulkopuolella.

– Ulkoministeriöllä ei ole tiedossa, että Manchesterissa olisi loukkaantunut tai kuollut suomalaisia. Matkustusilmoituksia kaupunkiin on tehty 11. Ulkoministeriö seuraa tilannetta.


Räjähdys kuultiin yhdysvaltalaislaulaja Ariana Granden konsertin loputtua. Suuri osa konserttiyleisöstä oli lapsia ja nuoria.

Monet ovat myös eksyneet vanhemmistaan räjähdystä seuranneen sekasorron vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat