Mainos

Maajussi-Heikki avautuu morsianehdokkaansa lähdöstä: "Selvensi kuviota"

Maajussi-Heikki avautuu videolla morsianehdokkaansa Merin lähdöstä. Mies kertoo, että Merin lähtö selvensi pakkaa. 

Maajussit ovat kutsuneet tiloilleen kolme morsianehdokasta. Maajussi-Heikki joutuu kuitenkin melkoisen yllätyksen eteen, kun yksi hänen morsianehdokkaistaan kertookin olevansa ihastunut toiseen mieheen. Meri kertoo asiasta juuri ennen hänen ja Heikin kahdenkeskisiä treffejä ja päättää jättää leikin kesken.

– Se kyllä selvensi sen, miksi hän ei ollut ihan läsnä. Merin lähtö selvensi tätä kuviota ja oli vapauttava tekijä. Sen myötä hävisi sellainen outo jännite ja ihmettely. Olin vähän miettinyt etukäteen minun ja Merin treffejä. Ajattelin, että meidän olisi hyvä lähentyä ja avautua toisillemme, mutta nyt ei tarvitsekaan yrittää väkisin mitään. 

Heikin mielestä oli reilua, että Meri kertoi asiasta kasvotusten ennen treffejä. Heikki kertoo, että Merin pakit olivat lempeät.

– Mielestäni Meri hoiti asian hyvin. Ne olivat hellät pakit. Välillä olen saanut aika paljon pahempiakin pakkeja. Minulle tuli tyhjä, mutta toki hieman haikeakin olo Merin lähdöstä. Emme ehtineet tutustua niin hyvin, että se olisi tuntunut kauhealta. 

Merin lähdettyä Heikki jäi kahden Sannin kanssa, sillä Neijalla joutui olemaan töissä. Heikki kertoo, että hänen tunteensa menevät vuoristorataa eikä hän tiedä vielä, mihin päätökseen hän tulee päätymään.

– Nyt jäimme Sannin kanssa kahdestaan ja Neija tulee huomenna. Ehkä tämä on selkeämpää, kun naisia jäi vain kaksi. Vielä selkeämpää olisi, jos heitä olisi yksi. En vain tiedä, kumpi heistä. Minulla on kolme aika tasavertaista vaihtoehtoa, joko Neija, Sanni tai ei kumpaakaan. Tällä hetkellä en osaa ollenkaan, mikä olisi paras vaihtoehto, Heikki kertoo. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.