Mainos

Luonnolliset aurinkoraidat voi tehdä kotioloissa

Kesäaurinko vaalentaa hiuksia pikkuhiljaa. Aurinkoraitojen syntymistä voi nopeuttaa ja tehostaa muutamalla kotikonstilla. Näitä vinkkejä noudattamalla saat raidat hiuksiin luonnollisesti ilman myrkyllisiä kemikaaleja.

Sitruunamehu auringonvaloon yhdistettynä on tunnettu hiusten vaalentaja. Tämä on ehdoton apu blondeille hiusten värin kirkastamiseksi ja vaalentamiseksi. Spray-pulloon kaadetaan yksi osa sitruunamehua ja kolme osaa vettä. Suihkuta hiuksiin, mutta varo päänahkaa. Siirry nauttimaan auringosta!

Oliiviöljyn hoitavan ja kiillottavan vaikutuksen lisäksi se myös vaalentaa hiuksia. Öljy kammataan hiuksiin, ja siirrytään auringon alle odottamaan vaalenemisen alkamista. Tällä tavalla saa raitojen lisäksi myös kiiltävät ja kosteutetut hiukset. Ongelmana on öljyn pois peseminen. Hiukset täytyy pestä pari kertaa, jotta kaikki öljy huuhtoutuu pois.

Kamomillatee vaalentajana sopii erityisesti tummahiuksisille. Vaalennus tehoaa parhaiten, kun hiukset ovat vastapestyt. Kuumaa teetä ei kannata jo maalaisjärjen mukaan levitellä hiuksiin. Hiukset kastetaan jäähtyneeseen kamomillateehen ja odotetaan vaikutusta. Mitä useammin hoidon tekee, sitä vaaleammat hiuksista tulee. Kerran päivässä viikon ajan on esimerkiksi hyvä vaihtoehto.

MTV3/Helmi

Lähde: kidzworld.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.