Lue lista: Maailman omituisimmat työpaikat

Insuranceclaims.co.uk listasi maailman omituisimmat työpaikat.

Makkaramuseo

Museossa törmää erikoisiin taideteoksiin ja installaatioihin. Saksasta löytyy kuitenkin omituisten museoiden helmi, makkaroille pyhitetty Currywurst Museum. Berliinissä sijaitseva museo on omistettu saksalaisten rakastamalle, currylla maustetulle makkaraherkulle.

Onnenkeksitehdas

Wonton Inc -nimisen yrityksen varapresidentti Donald Lau on yksi maailman suurimpia onnenkeksivalmistajia. Lau myös kirjoittaa keksien sisältä löytyvät ennustukset ja aforismit! Koska keksejä valmistuu miljoonia päivässä, lienee ymmärrettävää, että Lau kierrättää keksimiään aforismeja.

Spermapankki koirille

Mikä olisikaan omituisempaa kuin työskennellä spermapankissa? No, tietenkin työskennellä vain koirille tarkoitetussa spermapankissa. Kyseinen laitos löytyy esimerkiksi Kolumbiasta, ja siellä työskentelee kaksi eläinlääkäriä.

Sukellusveneen puhdistaja

Roope Ankka onnistui myymään jääkaappeja eskimoille ja hiekkaa Saharaan, mutta olisiko hänkään saanut työllistettyä sukellusveneen pesijää?

Koska sukellusvene sijaitsee jatkuvasti veden alla, tuntuu erikoiselta, että sitä täytyisi pestä. Potkurien kunnollinen puhdistaminen kuitenkin lisää veneen tehokkuutta ja säästää energiaa, kertoo insuranceclaims.co.uk. Puhdistus suoritetaan veden alla.

Ruumistarha

Niin kutsuttu ruumistarha on paikka, jossa esimerkiksi oikeusantropologian opiskelijat ja lääkärit voivat tutkia ihmisruumiita. Tarhasta löytyy eriasteisessa hajoamisen tilassa olevia vainajia. Ensimmäinen "ruumistarha" perustettiin Tennesseen yliopiston toimesta vuonna 1981.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat