Love Island Suomi palaa syksyllä – haku ohjelmaan on nyt auki

Love Island Suomi saa jatkoa syksyllä 2020. Haku mukaan ainutlaatuiseen seikkailuun alkaa nyt!

Suosittu rakkausreality Love Island Suomi palaa ensi syksynä Subille entistä kuumempana. Ohjelmassa joukko komeita ja kauniita sinkkuja saapuu hulppeaan villaan viettämään elämänsä parasta lomaa. Haku ohjelman kolmannelle kaudelle alkaa nyt.

– Kokemuksena Love Island on varmasti unohtumaton, ja auringon sekä ystävien lisäksi ohjelma tarjoaa mahdollisuuden myös rakkauteen. Ohjelmaan valitut onnekkaat saavat viettää yhdessä ikimuistoisen, pidennetyn kesän luksusvillassa kuuman Espanjan auringon alla. Se, jos mikä on omiaan ihanien ja kutkuttavien rakkaussuhteiden syntymiselle, projektijohtaja Eevamaria Vassinen MTV:ltä sanoo.

Love Island Suomi -seikkailu heittää ohjelmaan osallistuvat keskelle pelejä, bileitä ja treffejä. Edessä on myös vaikeita päätöksiä ja herkkiä hetkiä, jotka eivät unohdu koskaan. Onnekkaimmat löytävät saarelta jonkun, jonka kainalossa voi poistua villasta viettämään yhteistä arkea Suomessa.

Sinkkujen koukuttava rakkaussaaga espanjalaisella luksusvillalla oli MTV:n viime syksyn jätti-ilmiö – ohjelmaa seurasi kauden aikana lähes 2,6* miljoonaa suomalaista joko tv-kanavilta tai suoratoistopalveluista.

Lähteet: Finnpanel TV-mittaritutkimus ja TotalTV-raportointi, Adobe Analytics 
*tavoittavuus = vähintään 3 min yhtäjaksoista katselua 

Love Island Suomi palaa ruutuun syksyllä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.