Loukkaantunut Leijonien sentteri sivussa jäiltä – Tanska-ottelun pelaavasta maalivahdista jo vahvoja viitteitä

Ylävartalovammaansa loukannut Juho Lammikko jätti Leijonien toisen välipäivän harjoitukset väliin. Arttu Ilomäki on näin nousemassa takaisin kokoonpanoon Tanskaa vastaan.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi-Tanska torstaina 16.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Lammikko loukkaantui USA-ottelussa, eikä hän pelannut peliä loppuun. Suomi veti ottelun loppuun kolmella sentterillä (Juhani Tyrväinen., Sakari Manninen ja Eetu Luostarinen).

USA-ottelun huilannut Arttu Ilomäki noussee näin Tanskaa vastaan takaisin kokoonpanoon. Suomella on sivussa vain yksi terve hyökkääjä, Joel Kiviranta.

Suomi on jo leimannut kaikki kisapassinsa, joten ulkopuolelta ei voi enää vahvistuksia ottaa.

Päävalmentaja Jukka Jalonen paljastaa pelaavan maalivahdin vasta myöhemmin, mutta jääharjoituksien perusteella maalissa pelaa Kevin Lankinen. Hän torjui yksin omassa maalissa, kun toisessa päädyssä Veini Vehviläinen ja Jussi Olkinuora jakoivat jääajan.

Ilomäki oli palannut toiseen ylivoimakoostumukseen, jossa olivat lisäksi Veli-Matti Savinainen, Toni Rajala, Mikko Lehtonen ja Harri Pesonen. Toisessa ylivoimassa viilettivät tutusti Kaapo Kakko, Sakari Manninen, Niko Ojamäki, Henri Jokiharju ja Oliwer Kaski.

Suomi kohtaa alkusarjan neljännessä ottelussaan torstaina kello 21.15 Tanskan.

Lue myös:

    Uusimmat