Loma-asunto Turkista vain 40 000 euroa!

Haaveiletko kesämökistä? Mitä jos siirtäisit sen paikkaan, jossa aurinko ei mene pilveen? Jokakoti.fi-palvelun kohteista löytyy tällä hetkellä useita upeita ja edullisia Turkin kohteita.

Jokakoti.fi-asuntopalveluun on ilmestynyt useita upeita kohteita aurinkoisesta Turkista, joissa myös hinta on kohdillaan. Tarjolla on niin kerrostalohuoneistoja kuin omakotitalojakin, joten valinnanvaraa riittää. Katso Jokakodin kaikki Turkin myyntikohteet täältä.

Alimmillaan aurinkomaisemiin pääset hieman alle 40 000 eurolla, jolla saa omakseen vuonna 2012 Mahmutlariin valmistuvan kerrostalohuoneiston rannan läheisyydestä. Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita mukavuuksista tinkimistä, sillä taloyhtiöstä löytyy oma uima-allas ja kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä. Tarkempaa tietoa kohteesta löydät täältä.

Hieman tyyriimpää tasoa etsivälle löytyy vuonna 2008 Belekiin valmistunut kuuden huvilan yhteisö. Alue sopii erityisesti golfista innostuneille, sillä sen naapurissa sijaitsevat uusi golf-kenttä ja useita muita 10 minuutin ajomatkan päässä. Hintapyyntö kohteesta on 252 000 euroa, johon sisältyy 116 neliötä tilaa ja oma uima-allas. Kiinnostuitko? Katso lisää tietoa Jokakodin palvelusta.

Myös upeita omakotitaloja löytyy, mikäli haluat vaihtaa maata pysyvämmin. Tarjolla on esimerkiksi hulppea luksuskoti Alanyan Kargizakissa, jonka hintapyyntö on 260 000 euroa. Summalla saat omaksesi 160 m2 -tilaa, johon sisältyy muun muassa kuusi makuuhuonetta, kaksi parveketta ja oma uima-allas. Lisävarusteina ovat turkkilainen sauna suomalaisen version lisäksi, baari ja autotalli. Tutustu upeaan Jokakodin kohteeseen täällä.

Kuvat: Huoneistomedia/ Colourbox

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat