Video: MTV Raaseporissa – viranomaiset tiedottivat tuhoisasta tasoristeysturmasta

41:30

Raaseporin tasoristeysturmasta tiedotettiin Tammisaaren paloasemalla kello 12. MTV Uutiset seurasi tilaisuutta suorassa verkkolähetyksessä.

MTV Uutisten studiossa lähetystä juontaa Peter Nyman ja turmaa kommentoi MTV:n rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä. Tiedotustilaisuudessa onnettomuutta kommentoivat Onnettomuustutkintakeskuksen, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen, poliisin, sairaalan ja Puolustusvoimien edustajat.

Turma sattui aamukahdeksalta Leksvallintiellä Skogbyssä Tammisaaressa, kun Uudenmaan prikaatin maastokuorma-auto törmäsi Karjaalta Hankoon matkalla olleesseen kiskobussi H382:een. Junassa oli VR:n viestinnän arvion mukaan onnettomuushetkellä seitsemän ihmistä. Yksi ihminen sai VR:n mukaan junassa sairauskohtauksen.

Poliisin mukaan törmäyksessä kuoli neljä ihmistä, joista yksi on junan matkustaja ja kolme varusmiestä. Maastokuorma-autossa olleista varusmiehistä neljä loukkaantui ja yksi selvisi vammoitta.

Maastokuorma-auto oli Uudenmaan prikaatin komppaniaharjoituksessa.

Raaseporin ja Töölön sairaaloihin on tuotu yhteensä 11 tasoristeysonnettomuudessa loukkaantunutta, kertoo HUS-kuntayhtymä. Neljää vakavammin loukkaantunutta hoidetaan Töölön sairaalassa, jonka valmiustilaa on nostettu.

Raaseporissa juna on törmännyt Uudenmaan prikaatin maastokuorma-autoon. MTV Uutisille vahvistetaan viranomaislähteistä, että turmassa on kuollut ainakin neljä ihmistä, joista yksi oli matkustajana junassa. Tarkka lukumäärä vahvistetaan myöhemmin.

Katso tiedotustilaisuus kokonaisuudessaan videolta!

Mainos

Lisää aiheesta

    Suosituimmat videot

    Uusimmat

     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.