Video: MTV Raaseporissa – viranomaiset tiedottivat tuhoisasta tasoristeysturmasta

MTV Raaseporissa – mitä viranomaiset kertovat tuhoisasta tasoristeysturmasta? 41:30

Raaseporin tasoristeysturmasta tiedotettiin Tammisaaren paloasemalla kello 12. MTV Uutiset seurasi tilaisuutta suorassa verkkolähetyksessä.

MTV Uutisten studiossa lähetystä juontaa Peter Nyman ja turmaa kommentoi MTV:n rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä. Tiedotustilaisuudessa onnettomuutta kommentoivat Onnettomuustutkintakeskuksen, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen, poliisin, sairaalan ja Puolustusvoimien edustajat.

Turma sattui aamukahdeksalta Leksvallintiellä Skogbyssä Tammisaaressa, kun Uudenmaan prikaatin maastokuorma-auto törmäsi Karjaalta Hankoon matkalla olleesseen kiskobussi H382:een. Junassa oli VR:n viestinnän arvion mukaan onnettomuushetkellä seitsemän ihmistä. Yksi ihminen sai VR:n mukaan junassa sairauskohtauksen.

Poliisin mukaan törmäyksessä kuoli neljä ihmistä, joista yksi on junan matkustaja ja kolme varusmiestä. Maastokuorma-autossa olleista varusmiehistä neljä loukkaantui ja yksi selvisi vammoitta.

Maastokuorma-auto oli Uudenmaan prikaatin komppaniaharjoituksessa.

Raaseporin ja Töölön sairaaloihin on tuotu yhteensä 11 tasoristeysonnettomuudessa loukkaantunutta, kertoo HUS-kuntayhtymä. Neljää vakavammin loukkaantunutta hoidetaan Töölön sairaalassa, jonka valmiustilaa on nostettu.

Raaseporissa juna on törmännyt Uudenmaan prikaatin maastokuorma-autoon. MTV Uutisille vahvistetaan viranomaislähteistä, että turmassa on kuollut ainakin neljä ihmistä, joista yksi oli matkustajana junassa. Tarkka lukumäärä vahvistetaan myöhemmin.

Katso tiedotustilaisuus kokonaisuudessaan videolta!

Lue myös:

    Uusimmat