Lindsay Lohan epäonnistui itseruskettavan kanssa – katso kuvat!

Näyttelijä Lindsay Lohanin suttuinen tyyli punaisella matolla on hyvä muistutus siitä, kuinka tarkkana itseruskettavien voiteiden kanssa on syytä olla.

Näyttelijä Lindsay Lohan, 25, muistutti tyylillään punaisella matolla siitä, kuinka itseruskettavien voiteiden ja suihkeiden käytössä on syytä huolellisuuteen ja varovaisuuteen, jottei lopputuloksesta tule epätasainen

Luonnostaan hyvin vaaleahipiäisen Lohanin tavoite näyttäytyä punaisella matolla New Yorkissa järjestetyssä gaalassa tavallista ruskettuneempana epäonnistui: näyttelijättären pisamainen iho oli värjäytynyt hyvin epätasaisesti. Lohanin jalat olivat huomattavasti ruskeammat kuin muu vartalo ja hänen kasvoistaan osa oli värjäytynyt oranssiksi.

Lohanin liukuvärjätty hiustyyli muistutti niin ikään lähinnä epäonnistuneen värjäysoperaation tulosta. Kontrasti hiusten juurten ja latvojen värien välillä ei ollut niin suuri, että kokonaisuudesta olisi syntynyt mielikuva liukuvärjäyksestä.

Vaikka Lohan oli valinnut ylleen entisajoista muistuttavan tyylikkään pitsisen pikkumekon, oli hänen asukokonaisuutensa suttuinen. Epäonnistuneen keinotekoisen rusketuksen, erikoisen hiusvärin ja suttuisen meikin muodostamaa kokonaisuutta kaunis mekko ei pelastanut.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Richie Buxo / Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja