Mainos

Linda levyttää sekä poppia että klassista

Tiedot Linda Lampeniuksen mittavasta levytyssopimuksesta ovat tarkentuneet. Linda on solminut EMI Electrola -yhtiön kanssa sopimuksen sekä popin että klassisen musiikin albumeista. Lindan ja EMIn sopimus on maailmanlaajuinen.

-Sopimuksesta tekee epätavallisen se, että Lindalle syntyy erilliset urat kahdella levymerkillä saman yhtiön sisällä. Pop-artistina hän levyttää EMIlle ja klassisena viulistina EMI Classics -levymerkille, kertoi Helmut Fest, EMIn Saksan, Sveitsin ja Itävallan osastojen johtaja.

-Levytyssopimus poistaa pitkään jatkuneen esteen Lindan uralta. Nyt koko maailma voi nauttia hänen lahjoistaan, totesi puolestaan amerikkalaisen Chaos Groupin johtaja Michael Reynolds.

EMIn Suomen-osastolta kerrottiin tänään, että Lindan pitkäsoiton julkaisua on kaavailtu ensi syksylle. Artistin ensimmäisen EMI-albumin on määrä sisältää klassista musiikkia. Linda Lampenius käyttää ulkomailla pop-urallaan taitelijanimeä Linda Brava. Viulistimme saa runsaasti huomiota, sillä hän esiintyy huhtikuun Playboy-lehden kannessa. Lehti tulee myyntiin jo maaliskuussa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.