Liikkuuko Pohjois-Savossa kesämökkien tuhopolttaja? Poliisi pyytää havaintoja

Lähes kaikki tuhopoltot ratkeavat lopulta –"Lavastuksia on vaikea tehdä ilman, että se näyttää varmasti luonnolliselta" 7:15
Katso videolta, miksi lähes aina tuhopolttajien jäljille päästään – vaikka rakennus olisi täysin tuhoutunut.

Poliisi pyytää havaintoja ajoneuvoista ja henkilöistä, jotka on nähty viikonlopun aikana palaneiden kesämökkien läheisyydessä Pohjois-Savossa.

Eilen iltakahdeksan aikaan hätäkeskus sai ilmoituksen Rautalammilla Saikarintiellä palavasta mökistä. Mökki oli Niiniveden rannalla noin 600 metrin päässä Säynätsalmen sillalta Tervon suuntaan. Mökki oli palanut lähes kokonaan, kun pelastuslaitos meni paikalle.

Tänään aamuyöllä ennen kolmea tuli taasen ilmoitus, jonka mukaan Tervossa Pukkilansalmentiellä paloi myöskin kesämökki. Tämäkin mökki oli ehtinyt jo palaa lähes kokonaan ja myös romahtanut, kun pelastuslaitos saapui paikalle.

Molempia paloja epäillään tahallaan sytytetyiksi. Henkilövahinkoja ei syntynyt.

Paloja tutkitaan törkeinä vahingontekoina. Poliisi pyytää havaintoja ajoneuvoista ja henkilöistä, jotka on nähty palopaikkojen läheisyydessä. Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa soittamalla poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai lähettämällä tiedot sähköpostin kautta vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Lue myös:

    Uusimmat