Lewis Hamilton ei voinut kuin hämmästellä Red Bulleja – Sergio Perez oli täräyttää jymy-yllätyksen

Red Bullin Max Verstappen täräytti paalupaikalle lauantain aika-ajossa Yhdysvaltojen Austinin radalla. Verstappen esti loppuhetkillä yllätyksen. Hollantilaisen tallikaveri Sergio Perez oli tovin ajan kiinni jymypaukussa.

Verstappen onnistui viimeisellä kierroksellaan, millä hän alitti Mercedeksen Lewis Hamiltonin (+0,209) ja Sergio Perezin ajat (+0,224).

– Aika mielenkiintoinen aika-ajo. Päätösosiossa viimeinen vetoni ei ollut niin hyvä. En ollut varma, että miten toinen veto menisi. Mutta paalu ja kolmosruutu tallille. Vahvaa työtä, Verstappen kiitteli.

Red Bullin meksikolaiskuski Perez oli ensimmäisten vetojen jälkeen ykkösenä. Perez on ollut vahvassa iskussa Austinissa, missä hän täräytti kärkiajat sekä toisessa että kolmansissa vapaissa harjoituksissa.

– Tiukkaa oli. Harmi ettei viimeinen kierros ihan onnistunut, Perez mietti.

Perez ei ole ottanut vielä yhtään paalupaikkaa koko F1-uransa aikana.

Mercedeksen Lewis Hamilton ei voinut kuin ihmetellä Red Bullien iskukykyä.

– Annoin kaikkeni. Red Bull oli vain ällistyttävän nopea. Olen tyytyväinen kierrokseeni. Annoin kaikkeni, Hamilton sanoi.

Sunnuntain kisassa nähdään taas yksi uusi näytös MM-sarjan kärkikaksikon Verstappenin ja Hamiltonin välillä. He kun ovat vielä sopivasti eturivissä.

– Toivotaan hyvää lähtöä ja sen jälkeen pitää tehdä tallin kanssa vahvaa yhteistyötä, Verstappen sanoi sunnuntain kisan lähtökohdista.

– Tavoitteena on voittaa. Ja antaa paras mahdollinen show faneille, Hamilton linjasi.

Lue myös:

    Uusimmat