Leijonat kaivoi Antero Mertarannan selostukset esiin Ruotsi-voiton huumassa – "Mertsi oli liekeissä, pakko se oli itsekin kuulla!"

Leijonien pelaajat palasivat vielä hotellilla hetkeksi Ruotsi-voiton huumaan kertaamalla lopun dramaattiset hetket tv-lähetyksen tallenteesta.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen välierät 25.5.:

klo 16.15 Venäjä-Suomi C More Sport 1 ja MTV3
klo 20.15 Kanada-Tshekki C More Sport 1 ja MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Hyökkääjä Toni Rajala kertoi, että iltaruokailun yhteydessä kuunneltiin Marko Anttilan 4-4-tasoitus ja Sakari Mannisen 5-4-voittomaali Antero Mertarannan selostuksella.

– Vähän fiilisteltiin ja kuunneltiin, että Ruotsin kruunun kurssikin lähti laskuun, Rajala hekotteli Mertarannan selostukselle.

– Se tuli ilmi, kun jotkut olivat viestitelleet muille pelaajille, että Mertsi oli ollut aika liekeissä, niin sitten oli pakko itsekin kuunnella. Minä sen sitten kaivoin C Morelta. Oli Klingbergin Johnikin kulemma punaisissa valoissa kuulemma siinä jatkoajalla, kun Manninen täräytti kiekon verkkoon. Olihan se hieno fiilistely kuunnella noita, Kyllä Mertsi osaa hommansa.

Vaikka pelaajat olivat eilen juhlamielellä, mielet kääntyivät nopeasti odottavaan Venäjä-välierään. Rajalan mukaan pää oli lopulta helppo saada kasaan.

– Eilen vähän nautittiin, mutta tänään ei ole hirveästi siitä juteltu. Ammattiurheilijat pystyvät tuollaisen nollaamaan. Huomenna on iso peli ja koitetaan klaarata se kunnialla. Sitten on vielä kauden viimeinen peli, Rajala sanoi.


Lue myös:

    Uusimmat