Mainos

Lehtomäki: Lopetan julkisen keskustelun osakeasiasta

Ympäristöministeri Paula Lehtomäellä (kesk.) ei ole mielestään enää syytä tarkentaa tietoja perheensä osakeomistuksista Talvivaaran kaivosyhtiössä. Hän katsoo, että kun Finanssivalvonta on ottanut asian selvitettäväkseen, asian jatkokäsittely kuuluu viranomaisille.

- Koen, että nyt kun kerran viranomainen on selvityksen päättänyt käynnistää, niin tältä osin lopetan julkisen keskustelun tähän, Lehtomäki sanoi keskustaväen risteilyllä tänään.

Lehtomäen mukaan häneen ei ole oltu yhteydessä Finanssivalvonnasta.

Lehtomäki toistaa, ettei hänellä ole ollut käytettävissä yritykseen liittyvää sisäpiiritietoa, minkä myös yritys on tuonut esiin. Hän sanoo puolustavansa edelleen vapaiden kansalaisten, myös ministerin sukulaisten, oikeutta sijoittaa parhaaksi katsomiinsa kohteisiin.

- Koen joutuneeni epäilyksen alaiseksi perusteettomasti. Olen todennut jo monta päivää sitten, että minulla ei ole, minulla ei ole ollut enkä usko, että minulla tulee olemaan mitään tuohon yritykseen liittyvää sisäpiirin informaatiota. Sama asia on todettu yrityksen taholta. En tiedä, mitä sitten pitäisi tehdä, jotta tämä viesti otettaisiin mitenkään vakavasti, Lehtomäki sanoi MTV:n uutisten haastattelussa.

(MTV3 - STT)

Katso Raimo Pitkäsen juttu

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.