Mainos

Lehdet: Poliisi epäilee Las Vegasin joukkoampujan saaneen apua iskuunsa – Paddockin oli tarkoitus selvitä hengissä ja paeta

Sheriffi Joe Lombardo on vakuuttunut siitä, että Las Vegasin joukkoampuja Stephen Paddock suunnitteli jäävänsä henkiin. Hän uskoo, että Paddockin oli tarkoitus paeta iskunsa jälkeen, kertoo Daily Mail.

Sheriffi uskoo myös, että Paddock sai apua iskuunsa. Hänen mukaansa Paddockin olisi pitänyt olla "supersankari", jotta hän olisi voinut suorittaa teon kokonaan omillaan, Daily Mail kertoo.

Lombardo pitää kuitenkin mahdollisena sitä, että Paddock toimi yksin, kun hän kuljetti 23 asetta hotellihuoneeseensa.

Paddock tappoi 59 ihmistä ja haavoitti noin 500 ihmistä ampumalla kantrifestivaalin yleisöä Mandalay Bay-hotellin 32. kerroksen sviitistä maanantai-aamuna Suomen aikaa.

Loukkaantuneiden määräksi kerrottiin vielä eilen yli 500, mutta nyt on tarkentunut, että sairaalaan vietiin 489 haavoittunutta.

Paperilappu ei ollut itsemurhaviesti

Sviitistä Paddockin ruumiin vierestä löytyi paperilappu, mutta poliisin mukaan se ei ollut minkäänlainen itsemurhaviesti.

Paddock oli asentanut hotellihuoneeseen ja käytävälle huoneen ulkopuolelle kameroita, mutta kamerat eivät olleet tallentaneet mitään.

Poliisin mukaan Paddock valmisteli iskuaan keräämällä aseita useiden vuosikymmenien ajan, uutisoi Expressen.

Vuosi sitten lokakuussa hän osti 33 kivääriä. Poliisin mukaan se kertoo siitä, että jokin asia laukaisi Paddockissa tuolloin hermoromahduksen.


3:12

1:19

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.