Legendaarinen MacGyver tyrmää sarjan uuden version: En aio olla missään tekemisissä!

Toiminnantäyteisestä MacGyver-tv-sarjasta puuhaillaan parhaillaan uutta versiota. Alkuperäisen sarjan MacGyver Richard Dean Anderson ei ole tästä innoissaan.

Suursuosiota 1980-luvulla nauttineen MacGyver eli Ihmemies MacGyver-sarjan uudessa versiossa ihmemiehen roolissa nähdään 25-vuotias näyttelijä Lucas Till, joka on tuttu elokuvasta Hannah Montana. Hiljattain uutisoitiin myös, että remmiin liittyy kuvankaunis näyttelijä Tristin Mays.

MacGyver-sarja uusine näyttelijöineen on saanut ristiriitaisen vastaanoton faneilta. Myöskään alkuperäinen MacGyver, legendaarinen Richard Dean Anderson ei ole innoissaan uudesta versiosta. Tähteä oli yritetty vikitellä mukaan uuteen versioon, mutta hän oli kieltäytynyt.

Uuden version tuottaja Peter Lenkov kertoi San Diegon Comic-con -tapahtumassa faneille työryhmän toivoneen herra Andersonin olevan mukana.

– Toivomme todella, että saisimme hänet mukaan tähän ohjelmaa. Yritämme tavoittaa häntä, toivottavasti se tulee tapahtunaan, Lenkov muotoili toiveikkaana.

Richard Dean Anderson on kuitenkin eri mieltä. Hän julkaisi kotisivuillaan viestin, jolla hän teki hyvin selväksi mielipiteensä ohjelman uudesta versiosta.

– Minuun oltiin agenttini kautta yhteydessä, mikäli haluaisin promota ohjelman uutta versiota.

– Voin vain sanoa, että en harkitse osallistumista ohjelmaan, joka on jättänyt huomiotta sarjan hullun lojaalit fanit ja sarjan alkuperäisen hahmon. Sitä ei ole huomioitu, miten he ovat pysyneet faneina. Kyllä, minua pyydettiin mukaan, mutta ei, en tule olemaan missään tekemisissä ohjelman uuden version kanssa.

Kirjoituksessaan Anderson kuvaileekin, että näin toimivalla hän toivoo säilyttävänsä uskollisuutensa lojaaleja fanejaan kohtaan.

Alkuperäinen Ihmemies MacGyver Subilla arkisin klo 17

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja