Lauri Marjamäki sai huippupestin

Lauri Marjamäki on Sveitsin pääsarjaseuran Klotenin uusi päävalmentaja.

Viime kaudella Kärppiä valmentanut ja kesken kauden potkut saanut entinen Leijonat-luotsi Lauri Marjamäki on tehnyt ensi kautta koskevan päävalmentajasopimuksen sveitsiläisseura Klotenin kanssa.

Klotenin urheilujohtajan Ricardo Schödlerin mukaan Marjamäen kokemus korkeimmalta tasolta ja tausta juniorivalmennuksesta on erinomainen yhdistelmä Klotenin kannalta.

– Olen iloinen, että saan olla osa perinteikästä seuraa. Heti ensimmäisestä kontaktista lähtien EHC Klotenin visio on vakuuttanut minut. Meillä on paljon töitä tehtävänämme, mutta olen varma, että pojat ovat valmiita siihen, Marjamäki kommentoi seuran tiedotteessa.

Kärppiä ennen Marjamäki valmensi Jokereita KHL:ssä. Lisäksi hän on valmentanut aikuisten tasolla myös Suomen maajoukkuetta ja Espoo Bluesia.

Klotenissa on nähty vuosien varrella runsaasti suomalaisväriä siitä lähtien, kun Alpo Suhonen valmensi joukkueen kahdesti mestariksi 1990-luvulla. Päättyneellä kaudella joukkueen maalilla torjui Juha Metsola, ja hyökkäyksessä viilettivät Miro Aaltonen ja Niko Ojamäki. Italialaisen Stefan Mairin apuvalmentajana kaudella toimivat Saku Martikainen ja Kimmo Rintanen.

Lue myös:

    Uusimmat