Länsirannikon kananpoikasalaatti

  • 4 annosta
  • 1 1/2 ruukkua tai kerää erilaisia salaatteja (rucolaa, lehtisalaattia ja muutama lehti kähäräendiiviä)
  • 200 g vesimelonia
  • 1 punasipuli
  • 2 1/2 dl mansikoita
  • 2 1/2 dl vadelmia
  • 200 g grillattua broilerinlihaa
  • Kastike:
  • 200 g vadelmia
  • 1-2 rkl sokeria
  • 1-2 rkl vettä
  • 4 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • ripaus suolaa
  • ripaus pippuria

Survo vadelmat ja sekoita niihin muut kastikkeen aineet.

Pilko vesimeloni, sipuli, mansikat ja kypsä broilerinliha.

Asettele salaattiainekset kauniisti vadille ja valuta päälle kastike. Tarjoa heti

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja