Lajivalinta tehty? Teemu Selänteen tyttäreltä komea näyte mailapelitaidoistaan

Selänne ja Bottas maalien makuun hyväntekeväisyysottelussa 1:57
Teemu Selänne otti osaa Valtteri Bottaksen hyväntekeväisyysotteluun tammikuussa.

Suomalainen jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki elantonsa aikoinaan taitavilla mailapelitaidoillaan. Selänteen 11-vuotias tytär Veera on perinyt isänsä taidot, mutta aivan eri lajissa.

Teemu Selänne julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään videoita, joissa hän oli pelaamassa tennistä Veera-tyttärensä kanssa. Selänne vetää videolla tyttärelleen harjoituksia tenniskentällä. Harjoitusta videoilla saavat niin kämmen- kuin rystylyönnitkin syöttöjä unohtamatta.

Videoilta voi huomata, että joulukuussa 12 vuotta täyttävä Veera on erittäin etevä tennispelaaja. Lyönnit lähtevät hänen mailastaan todella tarkasti ja napakasti.

Komein suoritus syntyi kuitenkin syöttöharjoituksessa, kun Veera napautti Teemun maalitauluksi asettaman vesipullon nurin tarkalla syötöllään. Upea suoritus sai Teemu-isänkin hihkaisemaan ilosta.

– Jes! Loistavasti tehty! Napakymppi, Selänne huudahtaa videolla.

Liikuntageenit näyttävän kulkevan siis veressä, sillä Veera Selänne on pelannut myös jalkapalloa. Veeran isoveljet Leevi, Eemil ja Eetu ovat seuranneet isänsä jalanjälkiä kiekkokaukaloissa

Lue myös:

    Uusimmat