Kylpyhuoneremontti?

Olen suunnittelemassa kylpyhuoneremonttia, eli lattiat ja seinät pitäisi laatoittaa. Tällä hetkellä lattiassa on muovimatto ja seinissä puoleen seinään laatat. Taloyhtiöön on luultavasti viiden vuoden kuluessa tulossa putkiremontti. Kannattaako kylpyhuoneremonttia tehdä ennen putkiremonttia?

Ota selvää onko putkiremontti tulossa, vai ei. Yhtiöllänne lienee remontin mahdollisuuden tiimoilta teetetty kuntoarvio ja sen pohjalta pitkän tähtäimen korjaussuunnitelma (PTS). Isännöitsijältä pitäisi löytyä. Mistä muuten remonttihuhut olisivat lähteneet liikkeelle?

Jos remontti on tulossa ota selvää miten se toteutetaan kylpyhuoneen osalta. Joudutaanko rikkomaan seiniä, vai tehdäänkö pinta-asennuksena. Jos seinät rikotaan, remonttisi toteutus ja sen kannattavuus nyt heti, riippuu siitä, missä kunnossa kylppärisi on tällä hetkellä. Jos se on niin huono, ettei siellä voi peseytyä, remontin teko kannattaa varmasti. Jos sen kanssa pärjää ei sitä kannata lähteä tekemään.

Sitä paitsi, jos pesuhuone on niin huonossa kunnossa, että on olemassa vesivaurion mahdollisuus, kuuluu remontin teko taloyhtiölle ja sinulle velvollisuus ilmoittaa siitä ajoissa enempie vhinkojen välttämiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja