Mainos

KUVAT: Jättiläispyton nielaisi vuohen kokonaisena Intiassa

Varoitus, tämä juttu ei sovellu heikkohermoisille, käärmekammoisille tai vuohien ystäville.

Intilaisessa Garkhutan kylässä Länsi-Bengalissa jouduttiin nimittäin todistamaan toissa viikolla karmeaa näkyä, kun 3,5-metrinen tiikeripyton luikerteli kylään ja nielaisi yhden kylän vuohista kokonaisena.

Tapaus tuli ikuistettua valokuvaaja Roni Choudhuryn kameralle, kun hän sattui kävelemään käärmeen ja vuohen ohi. Tapahtumasta kirjoittaa muun muassa Daily Mail.

Tapausta ihmettelemään kerääntyi paljon väkeä, mutta se ei haitannut pytonin ruokarauhaa, vaan se nautiskeli ateriastaan rauhallisesti noin neljän tunnin ajan. Tämän jälkeen pyton luikerteli takaisin metsään.

Kyläläiset ovat nyt peloissaan, sillä viimeistään tämä oli merkki siitä, että kylään luikerteleva pyton voisi hyvin tappaa myös ihmisen.

Käärmeasiantuntijoiden mukaan pytonin tulo kylään oli merkki siitä, että liiallinen metsien tuhoaminen Jalpaiguri-metsäalueella on johtanut vakavaan ekosysteemin epätasapainoon.

– Se on harvinainen tapahtuma. Tämä on ensimmäinen kerta, kun näen jotain tällaista, alueen metsänvartija sanoo Daily Mailin haastattelussa.


 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.