Mainos

Kurvit ja pyöreät muodot ovat nyt in – katso kuvat!

Puhaltavatko nyt uudet tuulet myös muotimaailmaan? Jotain ainakin on tapahtumassa, sillä XL-mallit nousevat kerta toisensa jälkeen otsikoihin ja kuviin.

Uusin yhdysvaltalainen V-lehti marssittaa sivuilleen joukon upeita, kurvikkaita naisia. Sen sijaan, että kyseessä olisi vain yksittäinen malli tai artikkeli, V on omistanut koko lehden numeron naisellisille, pyöreille muodoille. Unohtakaa siis jo langan laihat nollakoon mallit!

V-lehti haluaa kiinnittää huomiota siihen, että muodin huipulla on runsaasti tilaa naismalleille, jotka näyttävät naisilta. V-lehti kertoo, että he ovat jättäneet kuviin kaikki ne vartaloiden virheet, joita yleensä kuvankäsittelyssä poistetaan. Huippumuoti voi näyttää hyvältä minkälaisen vartalon yllä tahansa.

Norjalainen huippuvalokuvaaja Sølve Sundsbø on kuvannut lehteen upeita muotikuvia uimapukumalleista. Sundsbø on aikaisemmin kuvannut kampanjoita muun muassa Diorille, Guccille ja YSL:lle.

– Tämä oli aivan upea mahdollisuus näyttää, että voit olla kaunis ja seksikäs sen kapean näkökulman ulkopuolellakin, Sundsbø sanoo.

Lehdessä on myös Karl Lagerfeldin kuvia burlesque-malli Miss Dirty Martinista.

– Miksi suunnittelijat eivät tee muotia, joka matkii lanteiden ja miehustan kurveja ja sen jälkeen valitse niille malleja, joille asut sopisivat täydellisesti, Miss Dirty Martini pohtii.

Katso Sundsbønja Lagerfeldin kuvia V-lehden verkkosivuilta


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvakaappaukset: VMagazine.com

Lähde: VMagazine.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.