Mainos

Kuopiossa kaahannut kani karkasi ulkomaille

Poliisi on selvittänyt Kuopion keskustassa ihmetystä herättäneen kanikaaharitapauksen.

Poliisitutkinnassa on selvinnyt, että tekoon epäilty kuopiolainen 33-vuotias crossi-moottoripyöräilyä harrastava mies ajoi 21. tammikuuta iltapäivällä valkoiseen kaniasuun pukeutuneena kilvettömällä ja valottomalla crossi-moottoripyörällä ympäri kaupunkia muun muassa torilla ja Sokoksen kongissa. Epäilty tallensi ajeluaan kypärään kiinnitetyllä videokameralla.

Epäilty lähti moottoripyörällään liikkeelle Vaajasalon saaresta. Ennen keskustaan saapumistaan mies ajeli Itkonniemellä ja Linnanpellolla, jossa hän osti kahdesta lähikaupasta porkkanoita. Porkkanoita hän jakoi kaduilla tapaamilleen ihmisille.

Itkonniemeltä mies ajoi Tulliportinkatua kaupungintalon eteen, jossa hän ajoi eturengas ilmassa kymmeniä metrejä.Keulimisen päätteeksi mies kaatui ja loukkasi kättään.

Poliisipartioiden saadessa kaaharista näköhavainnon, ajelija pakeni lyhyen takaa-ajon jälkeen hiihtoladulle Niiralaan.

Poliisi pitää ihmeenä, ettei kukaan ulkopuolinen ei loukkaantunut tapauksessa, vaikka kaahari ajoi muun muassa torilla ja Sokoksen kongin läpi. Sokoksen kongissa oli tapahtumahetkellä liikkeellä kymmeniä ihmisiä, joukossa lapsia.

- Heti tapauksen jälkeen kani niin sanotusti loi nahkansa ja poistui pitkälle työmatkalle kaukaiseen ja lämpimään maahan, poliisi kirjoittaa tiedotteessaan.

Poliisi on ollut ajelijaan yhteydessä puhelimitse.

Poliisi epäilee miestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, liikennerikkomuksista ja ajoneuvorikkomuksista.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja