Kuolleen vaimon rakkausviesti tavoitti miehen – 51 vuoden jälkeen

Kanadalainen 92-vuotias Roy Langdon vastaanotti rakkaudentunnustuksen, jonka hänen edesmennyt vaimonsa Germaine kirjoitti hänelle 51 vuotta sitten. Viesti tavoitti Royn sosiaalisen median kautta.

Viestin löysi Rebecca Churán kotiaan remontoidessaan – talo oli aiemmin kuulunut Roylle ja Germainelle. Lemmenviesti oli kirjoitettu seinään ja se oli ollut vuosia seinäpaneelien peittämä. Viestistä kuitenkin pystyi selvästi lukemaan tekstin: "Germaine rakastaa Royta." Rakkausviesti oli päivätty maaliskuun ensimmäiselle päivälle vuonna 1965. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Löytönsä jälkeen Rebecca halusi saattaa edelliset asukkaat ja viestin yhteen. Hän julkaisi Valley East -nimisessä Facebook-ryhmässä viestin: ”Löysin tämän talosta, jota remontoin Blezard Valleyssa. Jakakaa viestiä, jotta löydämme Germainen ja Royn lapset.”

Rebecca kertoi myös, että olisi valmis leikkaamaan seinästä tuon kyseisen palan, sillä seinä oli aiottiin muutenkin purkaa suuremman tilan luomiseksi.

Ryhmä jakoi Rebeccan postauksen ja viesti tavoitti Royn tyttären Claudetten. Rebecca päivitti Facebookissa tilanteen.

– Sain kuulla, että Germaine on edesmennyt, ja että hän kirjoitti viestin miehelleen ennen kuin he laittoivat seinään paneloinnin.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Palkkioksi hyvästä teosta Rebecca kutsuttiin pääsiäisenä henkilökohtaisesti ojentamaan Roylle hänen edesmenneen vaimonsa lemmensanoma.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja