Mainos

Kunniamurha Saksassa - muslimi-isä kuristi kondomeja varastaneen tyttärensä

51-vuotias muslimi-isä on myöntänyt oikeudessa kuristaneensa 19-vuotiaan tyttärensä Lareebin, koska tämä oli isän mukaan tahrannut perheen kunnian.

Käynnissä olevasta oikeudenkäynnistä Darmstadtissa kertoo saksalainen Bild-lehti.

Perhe on alun perin Pakistanista.

Tytär oli tapaillut miestä, jonka tapaamisen vanhemmat olivat häneltä kieltäneet. Lisäksi tytär jäi kiinni varastettuaan kondomeja kaupasta.

Isä myönsi oikeudessa kuristaneensa tyttärensä paljain käsin tämän vuoden tammikuussa. Vaimo näki tapahtuman, mutta sanoi oikeudessa, ettei uskaltanut puuttua siihen.

Surman jälkeen isä ja äiti pukivat tyttären hänen hammasteknikon työasuunsa. Vanhemmat kuljettivat ruumiin samana yönä metsään, ja vierittivät sen törmältä alas. Ohikulkijat löysivät ruumiin seuraavana päivänä. 

Bild kertoo, että tytärtä oli kielletty poistumasta kotoa. Jos hän kuitenkin tapasi poikaystäväänsä, häntä hakattiin. Tytär kuitenkin jatkoi miesystävänsä tapaamista, ja kieltäytyi lisäksi pitämästä muslimihuivia.

Perheen toinen, 14-vuotias tytär sanoi oikeudessa, että äiti ei ollut isän vallassa, ja sai tehdä mitä halusi. 14-vuotias on muuttanut pois kotoa, ja sanoo, ettei halua olla vanhempiensa kanssa enää missään tekemisissä.

Oikeudenkäynti jatkuu yhä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.