Mainos

Kumiluodit viuhuivat Helsingin rautatieasemalla

Helsingin rautatieasemalla sattui sunnuntaina välikohtaus, jossa käytettiin kumiluoteja ampuvaa asetta. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut.

Tilanne alkoi noin kello 14.40, kun Mannerheimintien varrella olevan S-marketin vartija huomasi miehen juoksevan kassalinjojen ohi. Vartija säntäsi miehen perään, ja he juoksivat peräkkäin kohti kadun toisella puolella olevaa rautatieasemaa.

Kun mies pääsi laituri 11:n kohdalle, hän kääntyi ja kaivoi esiin käsiaseen näköisen esineen ja ampui kerran vartijaa kohti. Laukaus meni kuitenkin ohi. Sen jälkeen paikalle tuli lisää vartijoita, jotka koettivat ottaa miestä kiinni. Tällöin mies laukaisi aseen toistamiseen. Kukaan ei loukkaantunut tälläkään kerralla.

Kyse oli kumiluoteja ampuvasta aseesta. Poliisin mukaan sen toiminta perustuu sähköllä laukaistaviin kahteen päällekkäiseen kumiluodin sisältävään patruunaan.

Miestä epäillään törkeän pahoinpitelyn yrityksestä, ampuma-aserikoksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvia esineitä tai aineita koskevien säännösten rikkomisesta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.