Kovalainen yhdistetään Ferrari-huhuihin

MTV3:n F1-toimittaja Erkki Mustakari kertoo, että Heikki Kovalaisen nimi yhdistetään Ferrari-huhuihin Valencian varikolla.

Kuljettajasiirtoihin liittyviä huhuja perjantaina kartoittanut Mustakari korostaa, ettei Sergio Perezin Ferrari-siirto näytä tällä hetkellä mitenkään varmalta.

- Vaikka Sergio Pereziä on vahvasti yritetty istuttaa toiseen Ferrariin jo ensi kauden alusta alkaen, niin tällä hetkellä kuuleman mukaan Perez ei kuitenkaan ole ensimmäisenä siinä jonossa, jota Ferrari pohtii, Mustakari kertoi MTV3 MAXin tv-lähetyksessä.

- Keskusteluissa Ferrarin toisesta autosta mainittiin eri kollegoiden toimesta erilaisia nimiä. Muun muassa Heikki Kovalaisen nimi oli aika monen huulilla. Se tarkoittaa, että Heikin aika vahvat suoritukset on pantu merkille, ottaen huomioon sen kaluston, jolla hän tällä hetkellä ajaa kilpaa, Mustakari jatkaa.

Mustakarin mukaan varikkohuhut ovat tällä hetkellä todellakin vain huhuja.

- Ne perustuvat suurelta osin arvailuun. Ei Ferrarilta vielä tässä vaiheessa paljasteta yhtään mitään.

Mustakari ei pidä mahdottomana sitäkään vaihtoehtoa, että Felipe Massa saisi vielä jatkaa Ferrarilla.

- Paljon merkitystä on sillä, minkälaisen loppukauden Felipe Massa ajaa. Jos hän onnistuu jossain kohtaa ottamaan selvän hypyn kohti kärkeä ja ajamaan itsensä palkintopallille, niin silloin hän voisi kukaties saada mahdollisuuden jatkaa Ferrarilla, mutta se edellyttää vahvoja palkintopallisijoituksia eikä voittokaan tekisi hänelle pahaa.

Lue myös:

    Uusimmat