Mainos

Kova uutispäivä puhutti Maikkarin netissä - katso lista

Eilisen suuret uutiset kuntauudistuksesta, varuskuntien lakkauttamisesta sekä Nokian Salon tehtaan kohtalosta puhuttivat MTV3.fi:ssä netissä. Esimerkiksi juttu esitetyistä uusista kunnista innosti lukijoita kommentoimaan.

– Suomessa kuntia 336 ja Ruotsissa 290, mutta Ruotsissa väkiluku lähes kaksinkertainen Suomeen verrattuna. Ruotsista ei tarvitse kaikkea apinoida, mutta kyllähän Suomessa selvästi on tarvetta karsia kaikkein pienimmät ja talouden kannalta elinkelvottomat kunnat kartalta. Tämä uusi esitys on kuitenkin tarpeettoman radikaali ja tuskin tuo kaikkialla kaivattuja hallintokulujen säästöjä? nimimerkki aquavitix kirjoitti.

Maikkarin netin kommentoiduin juttu ei kuitenkaan liittynyt eilisen suuriin uutisiin vaan nuorten työntekijöiden ottamiin sairauslomiin ilman sairautta. Ongelmasta kertoi jutussa haastateltu vantaalaisen kauppakeskus Jumbon Citymarket-kauppias Juha Himberg.

– Kauppias oikeassa, yrittäjän vaikeaa löytää nuorista työntekijöistä kunnollista, työssään viihtyvää ja työtään arvostavaa työntekijää. Työpaikka usealle nuorelle läpikulkupaikka, sosiaalinen lepopaikka, kun ei tässä muutakaan tekemistä ole. Motivaatio tehdä työtä osalla nuoria täysin kateissa, JuhaH kommentoi juttua.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.