Mainos

Kotiaan kauppaava Janne Ahonen: Kiinnostusta on riittänyt

Mäkikotka Janne Ahosella ei ole kiirettä myydä Hollolan kotiaan.

– Kauppoja talosta ei ole vielä tehty. Yksi perhe kävi taloa katsomassa ja he tekivät myös tarjouksen, mutta se ei aiheuttanut toimenpiteitä. Talosta ollaan kyllä kovasti oltu kiinnostuneita, Ahonen kertoo Viihdeuutisille.

Ahonen laittoi joulukuussa myyntiin Hollolan Karjusaaressa sijaitsevan yli 300-neliöisen kaksikerroksisen omakotitalonsa. Talon myyntihinta on 645 000 euroa. Mäkikotka osti tontin myytävänä olevan kotinsa läheltä ja sinne on tarkoitus rakentaa aikanaan isompi omakotitalo.

– Rakennustyöt tontilla eivät ole vielä alkaneet. Asiat alkavat hahmottua sen mukaan, koska saadaan vanha koti myytyä. Mitään aikataulua rakennustöiden aloittamisen suhteen ei ole, mutta jos koti on vielä myymättä esimerkiksi vuoden kuluttua, niin sitten rakentaminen tontilla aloitetaan. Paras tietysti olisi, jos talo saataisiin myytyä ennen rakentamisen aloitusta, Ahonen sanoo.

Ahosen kotia välittää Päijät-Hämeen OP-Kiinteistökeskus.

– Sitä ei tiedä mihin hinta lopulta asettuu, jokaisella on oma näkemyksensä sopivasta myyntihinnasta. Hinta perustuu siihen, mitä talon rakentaminen on maksanut, kohdetta välittä Jani Leporanta kertoo.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja