Koronatartunnat pomppasivat Keski-Pohjanmaalla – vappubrunssista alkunsa saaneessa ketjussa jo 56 tartuntaa

Heli ja Otto kyllästyivät Euroopan koronakurimukseen ja suuntasivat Afrikkaan – tällaista on Ruandassa, joka taklasi koronan kiitettävästi 4:02
Heli ja Otto kyllästyivät Euroopan koronakurimukseen ja suuntasivat Afrikkaan – tällaista on Ruandassa, joka taklasi koronan kiitettävästi

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymän (Soite) alueella on todettu jälleen 15 uutta koronatartuntaa. Tartunnat liittyvät tiedotteen mukaan laajaan tartuntaketjuun, joka lähti liikkeelle vappubrunssilta.

MTV Uutiset kertoi keskiviikkona, että tartuntaketjusta oli todettu 41 koronatartuntaa. Tänään raportoidut tuoreimmat luvut nostavat yhteismäärän jo 56 tartuntaan.

Kannuksessa Juhani Vuorisen koulun 9.luokan oppilaat ovat mahdollisesti voineet altistua koronavirustartunnalle. Altistuneen luokan oppilaat on asetettu karanteeniin ja siirretty etäopetukseen huomisesta eli perjantaista alkaen.

Lisäksi yksi Kokkolan Tervanpolttajan päiväkodin ryhmistä on voinut mahdollisesti altistua koronavirustartunnalle. Kaikki altistuneet on tiedossa ja altistuneen ryhmän lapset testataan helatorstain aikana.

Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa ei ole hoidossa tällä hetkellä yhtään koronavirustartunnan saanutta.

Alueen ilmaantuvuusluku on tällä hetkellä 72,3 tartuntaa 100 000 asukasta kohden kahdessa viikossa. Soiten mukaan koronalle on voinut altistua lukuisissa paikoissa. Voit tarkistaa listan avaamalla tämän linkin.

Lue myös:

    Uusimmat