Koop tunnustaa: Olisin halunnut jättää Idolsin kesken

Hallitseva Idols-voittaja Koop Arponen voitti joulukuussa kisan ylivoimaisella yli 70 prosentin äänivyöryllä. Lähellä oli, ettei näin olisi koskaan tapahtunutkaan.

Koop Arponen, 24, hurmasi kisan aikana suomalaiset naiset teineistä mummoihin- Hurmaavan herrasmiehen kuoren takana mies kävi kuitenkin kovaa taistelua kisan jatkosta.

– Mun teki mieli sanoa monta kertaa, etten halua olla enää mukana kisassa. En voinut kuitenkaan jättää sitä kesken, koska koko suku kannusti minua jatkamaan kisassa. Sain siitä lisää voimaa, Koop tunnustaa Viihdeuutisille.

Englannissa koko aikuisikänsä asunueen Koopin maailma romahti vuosi sitten kesäkuussa, kun rakas isä kuoli yllättäen. Isän kuoleman jälkeen mies teki rajun elämänmuutoksen, muutti takaisin Suomeen ja osallistui armeijakavereiden yllyttämänä Idolsin koelauluihin.

– En itseasiassa edes muistanut, että olin lyönyt Englannissa vedonlyöntitoimistossa vetoa siitä, että pääsen Suomen Idolsissa finaalin asti. Löin vetoa 20 puntaa, ihan vitsinä, ja sainkin rahat takaisin 250-kertaisena, Koop nauraa.

Peten kanssa Lontooseen

Mennyt vuosi ei ole muuttanut nuorukaista ihmisenä, tai jos on, niin ainoastaan parempaan suuntaan.

– Olen saanut tämän vuoden aikana hirveästi itseluottamusta. Muistan, kun aloitin pubeissa laulamisen ja mua jännitti ihan kamalasti laulaa, jos paikalla oli vaikka vain 20 henkilöä. Olen tullut paljon vahvemmaksi.

Kiireisen keikkakesän jälkeen Koop aikoo lomailla elokuussa muutaman viikona. Suunnitelmissa on lähteä muun muassa Lontooseen Pete Parkkosen kanssa. Loman aikana mies tekee myös uusia biisejä tulevalle levylleen.

– Haluaisin tehdä enemmän folk-tyylistä musiikkia, tykkään kertoa tarinoita lauluilla. Ja jos uusi levy ei myy, niin sitten teen jotain muuta. Kyllä näissä tarinoissa on jo nyt paljon kerrottavaa jälkipolville, mua naurattaa esimerkiksi hirveästi nämä Suomen seksikkäin mies -äänestyksen tulokset. Voin vanhana miehenä sanoa lapsenlapsille, että "uskokaa tai älkää, mä olen ollut joskus Suomen seksikkäin mies", Koop vitsailee.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä, tutustu

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat