Koop Arponen teki kisahistoriaa New Wave 2011 -finaalissa

MTV3:n Idols-ohjelman vuonna 2008 voittanut Koop Arponen teki ennennäkemättömän tempun finaalissa saaden täydet pisteet Latvian Jurmalassa järjestetyssä New Wave 2011 -laulukilpailussa.

Suosikkilaulaja Koop Arponen Flute of Shame -bändeineen menestyi loistavasti New Wave 2011 -laulukilpailun finaalissa heidän uuden levynsä Pictures on the wall -kappaleella. Koskaan ennen yksikään esiintyjä ei ole saanut täysiä pisteitä finaalissa, mutta Suomen edustajana toiminut Koop käänsi uuden historian lehden. Koop on asiasta todella innoissaan.

– Tuomaristo nosti pisteensä yksi kerrallaan. Täysien pisteiden saaminen oli yksi elämäni mahtavimmista hetkistä, sympaattinen laulaja kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Lauantaina Koop kertoi MTV3.fin Viihdeuutisille epäilevänsä erilaisen balladikappaleen olevan todella hyvä tai huono veto finaalin kannalta. Rohkea veto siis kannatti, mistä artisti on innoissaan.

– Yleisö seisoi kappaleemme aikana. Kiva saada näin lämmin vastaanotto. Paikalliset ihmiset ovat kannustaneet meitä kovasti, Koop iloitsee.

Mahtava menestys ei kuitenkaan Koopin mukaan vaikuta sijoittumiseen.

– Kärki jo karkasi meiltä, mutta se ei haittaa. Saimme kuitenkin paljon näkyvyyttä täällä ja meitä on pyydetty jo keikkailemaan tänne, hän iloitsee.

Sunnuntaina New Wave 2011 -kilpailussa on vielä vuorossa loppugaala.

New Wave 2011 -laulukilpailun kansainvälisessä finaalissa kilpailee 16 edustajaa 14 maasta. Mukana ovat seuraavat maat: Armenia, Brasilia, Kazakstan, Kirgisia, Latvia, Liettua, Puola, Suomi, Togo, Ukraina kahdella eri edustajalla, USA, Uzbekistan, Valko-Venäjä sekä Venäjä kahdella eri edustajalla.

(MTV3–EEVA ALANEN)

Lue myös:

    Uusimmat