Koop Arponen avautuu parisuhteestaan: Hän on managerimme

Idols-voittaja 2008 Koop Arponen tekee myös töitä yhdessä tyttöystävänsä kanssa.

Suomea kansainvälisessä New Wave -laulukilpailussa Latviassa edustava Koop Arponen kertoo, että Latviassa vietetyt kymmenen päivää on avannut useita tärkeitä kontakteja suosikkilaulajalle.

– Meidät on kutsuttu jo Latviaan keikalle marraskuussa. Olemme saaneet paljon kontakteja. Tällaisessa kilpailussa mukana oleminen avaa mahdollisuuksia, Koop Arponen iloitsee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Arposen mukana Latviassa on myös hänen tyttöystävänsä. Mies on seurustellut puolitoista vuotta saksofonia soittavan kaunottaren kanssa.

– Olen tuntenut hänet jo viiden vuoden ajan. Hän on saksofonisti ja soitimme Englannissa samassa bändissä. Olimme jo aiemmin hyviä ystäviä. Hän on käytännössä täällä managerimme.

Koopin mukaan on upeaa, kun oma tyttöystävä työskentelee ryhmässä mukana.

– Tyttöystäväni on organisoinut paljon keikkoja, kuten kiertueet Englantiin ja Espanjaan. Tiimimme on tehokas.

Naisystävänsä hän tapasi toimiessaan Englannissa katusoittajana.

– Meitä on täällä (tyttöystävän lisäksi) kolme laulajaa. Tapasimme Pohjois-Englannissa, kun soitimme kadulla. Myöhemmin tapasin tyttöystäväni. Pojat muuttivat Suomeen puolitoista vuotta sitten.

Vaikka Koopin ja naisystävän suhde on vakiintunut, ei hän lupaa vielä häitä.

– Ei ainakaan tässä vaiheessa.

Koop laulaa Beatlesia

Ensimmäisenä kilpailupäivänä, keskiviikkona, kilpailijat esittävät kansainvälisen hittikappaleen. Koop Arponen & Flute of Shame esittää The Beatlesin kappaleen I Saw Her Standing There.

Tiistaina alkaneen kilpailun kansainvälinen finaali kestää sunnuntaihin 31. heinäkuuta saakka. Koop yhtyeineen on ollut harjoitusten keskipiste sekä järjestäjien ja kanssakilpailijoiden suursuosikki. Yhtye valittiin Suomen edustajaksi maaliskuisen finaalin kautta.

New Wave 2011 -laulukilpailun kansainvälisessä finaalissa kilpailee 16 edustajaa 14 maasta. Mukana ovat Suomen lisäksi Armenia, Brasilia, Kazakstan, Kirgisia, Latvia, Liettua, Puola, Togo, Ukraina kahdella eri edustajalla, USA, Uzbekistan, Valko-Venäjä sekä Venäjä kahdella eri edustajalla.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat