Kolme punaista korttia! Tämä törkytaklaus käynnisti rumien temppujen kierteen – "Yksi erikoisimpia derbyjä"

Sevilla-puolustaja törkytaklaus johti punaiseen korttiin – ”Saa juuri sen, minkä ansaitsee” 2:16
Katso: Sevilla-puolustaja Gonzalo Montielin törkeä liukutaklaus johti punaiseen korttiin.

Sevillan ja Real Betisin välisessä paikallistaistossa nähtiin peräti kolme punaista korttia.

Sunnuntaina pelattu Sevillan paikalliskamppailu tarjosi vauhtia ja vaarallisia tilanteita oikein olan takaa. Päätuomari Jose Maria Sanchez Martinez joutui ottelussa toden teolla hommiin.

Ottelun ensimmäinen punainen kortti nähtiin 36 minuutin pelin jälkeen, kun Sevillan Gonzalo Montiel liukui rumasti Betis-puolustaja Alex Morenoa jaloille. Sanchez Martinez näytti Montielille ensin keltaista korttia, mutta VAR-tarkistuksen jälkeen kortin väri vaihtui punaiseksi.

– Katsokaa nyt! Nappulat edellä polven korkeudelle. Vain yksi ainoa vaihtoehto. Se on oltava punainen. Montiel saa juuri sen, minkä ansaitsee, C Moren selostaja Kim Kallström selostaa tapahtumia.

Katso Gonzalo Montielin törkytaklaus pääkuvan videolta.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin sama kaava toistui. Betisin Nabil Fekir huitaisi Papu Gomezia kyynärpäällä kasvoihin ja tilanteesta annettu keltainen kortti muuttui VARin avulla punaiseksi.

Ei kahta ilman kolmatta. Toinen puoliaika oli hädin tuskin ehtinyt kunnolla päästä vauhtiin, kun oli Betis-hyökkääjä Borja Iglesiasin vuoro katsella punaista korttia. Punaisten korttien tulva sai ottelua selostaneen Kallströminkin äimistyneeksi.

– Yksi erikoisimpia derbyjä, vaikka näissä matseissa on vuosien mittaan tapahtunut yhtä jos toista. Ei ihan mitään tämänkaltaista kuitenkaan. VAR on muuttanut kolme keltaista punaisiksi ja kyllä ne ihan oikein ovat menneet jokainen, Kallström tunnelmoi.

Sevillan paikallisottelussa nähtiin kolme punaista korttia – ”Yksi erikoisimpia derbyjä” 1:39
Real Betisin Borja Iglesias näkee punaista. Sevillan paikallistaistossa peräti kolme ulosajoa.

Päätuomari Sanchez Martinezilla oli punaisten korttienkin ohella kiireinen iltama, koska hän jakoi ottelussa myös peräti kymmenen keltaista korttia.