Kolme 4–8-vuotiasta lasta oli yksin kotona, soittivat äidilleen tulipalosta kello 23 illalla: 16 pelastusyksikköä kaahasi paikalle Helsingin keskustassa

Kolme 4–8-vuotiasta lasta oli yksin kotona, soittivat äidilleen tulipalosta kello 23 illalla – 16 pelastusyksikköä kaahasi paikalle Helsingin Kampissa 0:49

Hätäkeskus sai viime yönä hätääntyneen puhelun kolmen pikkulapsen äidiltä.

Tilanne sai alkunsa hieman iltayhdentoista jälkeen, kun yksin kotona olleet kolme 4–8-vuotiasta lasta soittivat äidilleen ja kertoivat asunnossa olevasta tulipalosta, kertoo Helsingin poliisin päivystävä tutkinnanjohtaja Kirsi Kanth.

Kyseessä oli Helsingin Kampin Malminkadulla oleva kerrostalo.

Paikalle 16 pelastusyksikköä

Paikalle hälytettiin pelastuslaitoksen mukaan 16 pelastusyksikköä. Helsingin yössä kiisi hälytysajoneuvojen letka kohti mahdollista murhenäytelmää. Helpottava tieto saatiin kuitenkin pian.

– Ei ollut lopulta tulipaloa. Todennäköinen olettama tällä hetkellä on se, että lapset leikkivät keskenään tulella, päivystävä tutkinnanjohtaja Kanth kertoo MTV Uutisille.

Pelastuslaitoksen mukaan kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.

Siitä, miksi lapset olivat asunnossa keskenään, ei ole tietoa, kerrotaan poliisilta. Tapauksesta on aloitettu palonsyyntutkinta ja lastensuojeluilmoitus.

– Aina kun tutkittavassa asiassa on mukana lapsia, tehdään lastensuojeluilmoitus, Kanth päättää.

Lue myös:

    Uusimmat