Mainos

Koiso-Kanttila vei voiton Arktisen Upeeta -filmifestivaaleilla

Visa Koiso-Kanttilan ohjaama dokumenttielokuva Talvinen matka on voittanut pääpalkinnon Arktisen Upeeta -filmifestivaaleilla Jyväskylässä. Oppilastöiden sarjan voiton vei puolestaan Sanna Vilmusenahon animaatioelokuva Idoli.

Tänään päättyneille festivaaleille ilmoitettiin 117 ohjaustyötä, joista loppujen lopuksi 36 valittiin näytettäväksi tapahtumassa. Kymmenettä kertaa järjestetty elokuvakilpailu oli nyt jaettu ammattilaisten ja oppilastöiden sarjoihin.

Koiso-Kanttilan ohjaama ja käsikirjoittama Talvinen matka kuvaa intiimillä tavalla laulajan kivikkoista matkaa oman itsen ja uran etsimisessä.

Kunniamaininnan ammattilaisten sarjassa saivat Seppo RustaniuksenUhrit 1918, Jouko AaltosenPunk - tauti joka ei tapa sekä Mikko KeinosenRiivaaja.

Oppilastöiden sarjan voittaneen Sanna Vilmusenahon ohjaamassa, käsikirjoittamassa ja leikkaamassa Idolissa blondiuden sokaisema kaupunki ei huomaa lähestyvän jättipingviinin uhkaa.

Kunniamaininnan saivat niin ikään Vilmusenahon ohjaama Varjoleikki, Helena Yli-KyynynPakoon ja Maarit NissilänThe Life And Death Experiences Of Young Beth Byrd.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.