Kohukirkko suunnittelee: Homovastainen mielenosoitus Elizabeth Taylorin hautajaisissa

E! Onlinen mukaan muun muassa homoseksuaalisuuden vastustamisesta tunnettu Westboro Babtist Church suunnittelee mielenosoitusta edesmenneen Elizabeth Taylorin hautajaisiin.

Kohukirkko aikoo kuokkia hautajaisissa, koska ei hyväksy Taylorin tekemää työtä homojen oikeuksien puolesta. Näyttelijätär puhui elinaikanaan useissa homoseksuaalisuutta käsittelevissä tilaisuuksissa ja tuki myös aidsin vastaista työtä.

– Emme toivota haudan rauhaa Taylorille, joka teki elämänsä aikana aviorikoksia ja tuki ylpeänä homoja. He kiroavat hänet nyt helvettiin.Westboro järjestää mielenosoituksen hautajaisissa, kirjoitti kohukirkon pastorin tytär Margie Phelps Twitteriin.

Kohukirkko on aiemminkin uhannut saapua julkkisten hautajaisiin. Mielenosoitusta suunniteltiin muun muassa Heath Ledgerin siunaustilaisuuteen, mutta se ei koskaan toteutunut. Kirkko on aiemmin myös julistanut Jumalan vihaavan Suomea ja Jokelan ampumatapauksen olleen Jumalan kosto ateistisille skandinaaveille.

Näyttelijätär Elizabeth Taylor menehtyi keskiviikkona 79-vuotiaana vietettyään yli kuusi viikkoa sairaalassa. Taylor menehtyi amerikkalaislähteiden mukaan sydänvaivoihin.Hollywood-tähti haudataan Westwood Village Memorial Parkin hautausmaalle loppuviikosta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat