Klaukkalan eläinlääkäriasema kiinni kuukausiksi

Elintarviketurvallisuusvirasto ei ryhdy erityistoimiin, vaikka kohutun Klaukkalan Eläinlääkäriaseman vastaava eläinlääkäri työskentelee myös viraston palveluksessa. Eviran lakiasiainjohtaja Kirsi Hannula perustelee viraston kantaa sillä, että vastaava eläinlääkäri ei työskentele Evirassa virkasuhteessa.

Viikonloppuna paljastui, että nurmijärveläisen eläinlääkäriaseman toimitusjohtaja on tehnyt jopa leikkauksia, vaikka hänellä ei ole eläinlääkärin pätevyyttä. Vastaava eläinlääkäri sanoi STT:lle eilen, ettei hän tiennyt väärinkäytöksistä.

Vastaava eläinlääkäri toimii muiden töidensä ohella myös Eviran valtuuttamana rajaeläinlääkärinä. Hän ihmettelee, miksi viranomaisilta ei tullut tietoa toimitusjohtajan puoskarointiepäilyistä ennen viime viikonloppua.

-Kukaan ei ole minulle sanonut mitään. Hämmästyttää, ettei poliisi tai läänineläinlääkäri ole ollut minuun missään yhteydessä, nainen kuvaili.

Vastaava eläinlääkäri on jäämässä äitiyslomalle ensi viikolla, mistä johtuen aseman on määrä sulkea ovensa kuukausien ajaksi.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat