Mainos

Klaukkalan eläinlääkäriasema kiinni kuukausiksi

Elintarviketurvallisuusvirasto ei ryhdy erityistoimiin, vaikka kohutun Klaukkalan Eläinlääkäriaseman vastaava eläinlääkäri työskentelee myös viraston palveluksessa. Eviran lakiasiainjohtaja Kirsi Hannula perustelee viraston kantaa sillä, että vastaava eläinlääkäri ei työskentele Evirassa virkasuhteessa.

Viikonloppuna paljastui, että nurmijärveläisen eläinlääkäriaseman toimitusjohtaja on tehnyt jopa leikkauksia, vaikka hänellä ei ole eläinlääkärin pätevyyttä. Vastaava eläinlääkäri sanoi STT:lle eilen, ettei hän tiennyt väärinkäytöksistä.

Vastaava eläinlääkäri toimii muiden töidensä ohella myös Eviran valtuuttamana rajaeläinlääkärinä. Hän ihmettelee, miksi viranomaisilta ei tullut tietoa toimitusjohtajan puoskarointiepäilyistä ennen viime viikonloppua.

-Kukaan ei ole minulle sanonut mitään. Hämmästyttää, ettei poliisi tai läänineläinlääkäri ole ollut minuun missään yhteydessä, nainen kuvaili.

Vastaava eläinlääkäri on jäämässä äitiyslomalle ensi viikolla, mistä johtuen aseman on määrä sulkea ovensa kuukausien ajaksi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.